Rukomet

Karačić: 'Bilo je prelijepo, kao da igramo u Hrvatskoj'

Mihaela Bradovski • subota, 11.01.2020.
Karačić: 'Bilo je prelijepo, kao da igramo u Hrvatskoj'
Foto: Pixsell

Igor Karačić odigrao je odličnu utakmicu protiv Bjelorusije i pokazao zašto ga smatraju jednim od najboljih igrača u svijetu na svojoj poziciji...

Igor Karačić proglašen je za igrača utakmice, odigrao je jako dobro, ali u ovoj atmosferi bilo je lako pružiti ovakav nastup.

"Bilo je prelijepo igrati, prvo hvala navijačima, kao da igramo u Hrvatskoj, tu je puno i mojih prijatelja, moja obitelj. Igramo onako kako smo se i dogovorili, od prve minute smo to ispoštovali, sve glavne snage smo im zatvorili s Duletom naprijed i zabili smo puno lakih golova."

Karačić jako dobro poznaje najopasnijeg bjeloruskog igrača.

"Kulješ igra sa mnom u klubu, nositelj je i tamo i znamo koliko je opasan ako mu se dopusti šut, ne smije mu se dozvoliti da previše razmišlja."

Ovakav nastup i ovako lagana pobjeda puno znače.

"Može značiti puno, samopouzdanje se diže, dug je put do kraja, puno je utakmica ispred nas i stvarno sam prezadovoljan. Koliko ključnih igrača nije igralo zadnjih mjesec dana, idemo korak po korak, moramo i protiv Srbije biti na 100 posto jer se može i nekakav krug zatvoriti."

I Karačića veseli činjenica da su ušli mlađi i odigrali dobro.

"Imamo mlade snage i kada su ušli rekao sam i Šarcu i Hrstiću da slobodno idu na gol, iskoriste minutažu i probiju led. Nadam se da će Šarac biti spreman za Srbiju, to je svježa krv koja će nam trebati."

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!