Rukomet

Prokop: 'Zaslužena pobjeda Španjolske, jako smo razočarani svojim nastupom'

Mihaela Bradovski • subota, 11.01.2020.
Prokop: 'Zaslužena pobjeda Španjolske, jako smo razočarani svojim nastupom'

Njemačka je upisala ružan poraz protiv Španjolske u susretu u kojem su Španjolci imali i dvoznamenkastu prednost i mogli su i uvjerljivije slaviti...

Christian Prokop na kraju je priznao, poraz Njemačke je posve zaslužen. Španjolska je slavila 33:26 i učvrstila prvo mjesto na ljestvici.

"Zaslužena pobjeda Španjolske, jako smo razočarani svojim nastupom u ovoj utakmici. Počeli smo loše, ali borili smo se, no nismo pronašli rješenja protiv španjolske obrane. Moramo prihvatiti ovaj rezultat. Podići ćemo se i dobro se pripremiti za meč protiv Latvije i nadam se izboriti sljedeći krug. Važno je da podignemo glave, imamo dovoljno snage za tu pobjedu", rekao je Christian Prokop.

Uwe Gensheimer istaknuo je jedno razdoblje u kojem je Njemačka izgledala nešto bolje, ali tu su pomogla i španjolska isključenja.

"Možemo biti ponosni kako smo se vratili kroz agresivnu 3-2-1 obranu. No od Španjolske smo bili bolji samo u razdoblju od 15. do 30. minute. Izgubili smo jer smo izgubili previše duela i to moramo prihvatiti."

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!