Rukomet

Španjolci zadovoljni: 'Možemo si čestitati, postajemo sve bolji i bolji'

Mihaela Bradovski • subota, 11.01.2020.
Španjolci zadovoljni: 'Možemo si čestitati, postajemo sve bolji i bolji'

Španjolska je pomela Njemačku, odigrala je fantastičnu utakmicu i upisala glatku pobjedu. Ona je mogla biti i puno izraženija s obzirom da su Španjolci imali i dvoznamenkastu prednost...

Apsolutna dominacija Španjolske koja je učinila izbornika Jordija Riberu sretnim. No pronašao je malu zamjerku za lošije odrađenu završnicu prvog poluvremena.

"Sretan sam zbog rezultata, odigrali smo jako dobro u prvih 50 minuta. Bila je to važna utakmica za nas protiv jednog od najvećih protivnika na ovom Prvenstvu. Dobro smo počeli, ali onda smo imali slabije razdoblje unatoč kojem smo na poluvrijeme odnijeli tri gola prednosti. U drugom poluvremenu bili smo konstantniji. Koristili smo obrane 6-0 i 5-1 i obje su dobro funkcionirale, a na vratare smo mogli računati cijelo vrijeme. Ponosan sam na moju momčad, sada nam je potreban odmor jer nas čeka Nizozemska koja je jak protivnik."

Gonzalo Perez de Vargas imao je dobru utakmicu, kao i uglavnom cijela momčad Španjolske.

"Možemo si čestitati, postajemo sve bolji i bolji. Nakon lošije faze u prvom poluvremenu, vratili smo se kao prava momčad i sjajnom obranom natjerali Njemačku da izgubi puno lopti. Znali smo da moramo podići igru i to smo i napravili."

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!