Rukomet

Veliki izazov za Francuze u Trondheimu u prijenosu na RTL-u 2!

Petar Jenjić • nedjelja, 12.01.2020.
Veliki izazov za Francuze u Trondheimu u prijenosu na RTL-u 2!

Današnji program na Europskom rukometnom prvenstvu donosi nova uzbuđenja u drugom kolu, a posebno se izdvajaju utakmice Češke i Sjeverne Makedonije te Norveške i Francuske...

U prijenosu na RTL-u 2 od 16 sati moći ćete gledati dvoboj iz skupine B u kojem se sastaju Češka i Sjeverna Makedonija.

Makedonski junak bio je Kiril Lazarov koji je u posljednjoj sekundi utakmice protiv Ukrajine zabio pogodak za pobjedu. S druge strane, Češka je poražena od domaćina Austrije.

U isto vrijeme na RTLplayu moći ćete gledati susret između Portugala i Bosne i Hercegovine.

Portugalci će u susret ući kao favoriti nakon dobrog izdanja i pobjede protiv Francuza. Njihov protivnik, naprotiv, nije se dobro proveo protiv Norveške protiv koje je uvjerljivo poražen.

Od 18:15 sati na RTL-u 2 u programu je jedna od utakmica dana, dvoboj Francuske i Norveške u Trondheimu. Domaćin u susret ulazi malo rasterećeniji nakon uvjerljive pobjede protiv BiH, dok je Francuzima ova utakmica sve ili ništa.

U isto vrijeme na RTLplayu izdvaja se susret Švedske i Slovenije, dvije reprezentacije koje su u prvom kolu upisale pobjede protiv Švicarske odnosno Poljske.

Tko će zadržati stopostotan niz, hoće li Francuska upisati i drugi poraz, a tko će do svoje prve pobjede? Saznat ćemo danas.

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Slika 1 od 1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!