Rukomet

Hrvatska zaključuje prvu fazu susretom sa Srbijom uz prijenos na RTL-u

Sportnet • ponedjeljak, 13.01.2020.
Hrvatska zaključuje prvu fazu susretom sa Srbijom uz prijenos na RTL-u

Hrvatska rukometna reprezentacija danas će odraditi susret trećeg kola prve faze natjecanja na Europskom prvenstvu. Protivnik je Srbija, a izravan prijenos možete pratiti na RTL-u...

Dva kola, dvije glatke pobjede i Hrvatska je već sada osigurala prvo mjesto u skupini i prenošenje dva boda u sljedeću fazu natjecanja.

Crna Gora i Bjelorusija nisu imali šanse protiv kvalitetnije Hrvatske, a posljednje kolo u skupini donosi dvoboj protiv velikog rivala Srbije. Što se tiče samog plasmana, tu je sve jasno, Hrvatska će završiti na prvom mjestu u skupini, a Srbija na posljednjem i ovaj dvoboj neće imati nikakav utjecaj na broj bodova koji se prenose u drugi krug.

Međutim, tražit će se pobjeda protiv Srbije, uvijek je dobro dodatno se napuniti samopouzdanjem prije onih težih ispita u drugom krugu. Izbornik Červar već je najavio kako će priliku dobiti i oni dosad manje korišteni, a susret možete pratiti od 20:30 sati na RTL-u.

Istovremeno dok budu igrali Hrvatska i Srbija, na RTLplayu možete pratiti izravan prijenos dvoboja između Danske i Mađarske. Danci su kiksali na startu protiv Islanda i više nemaju pravo na krivi korak. Poraz u ovom susretu lako bi ih mogao izbaciti kao što se dogodilo Francuzima.

U ranijem terminu od 18:15 sati na rasporedu je još jedan susret iz te skupine, Islanđani će tražiti pobjedu protiv Rusije i tako tražiti i potvrdu dobro odrađenog posla s Dancima. Rusi s druge strane ako misle ostati s nekakvim šansama za sljedeću fazu natjecanja, moraju svladati Island. Prijenos ovog susreta je na RTL 2.

Ne zaboravite, program uoči dvoboja između Hrvatske i Srbije kroz emisiju Vrijeme je za rukomet počinje već u 19:45 sati. Gosti u studiju su kao i inače Petar Metličić i Drago Vuković dok je na terenu u Grazu Nikša Kaleb.

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Slika 1 od 1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!