Rukomet

Sagosen oduševljen: 'Nikada nisam osjetio ovakvu atmosferu u Norveškoj, igrali smo kao kraljevi'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 13.01.2020.
Sagosen oduševljen: 'Nikada nisam osjetio ovakvu atmosferu u Norveškoj, igrali smo kao kraljevi'

Norveška je odigrala sjajnu utakmicu protiv Francuske, svladala ju je 28:26 i ostavila je bez prolaza u sljedeću rundu natjecanja na Europskom prvenstvu već nakon dvije odigrane utakmice...

Norveški izbornik Christian Berge bio je vrlo zadovoljan nastupom svojih igrača nakon Francuske. Berge je uvjeren kako je njegova momčad bila puno bolji protivnik.

"Hvala Francuskoj što nam je priuštila tešku utakmicu. Bila je fizički vrlo čvrsta i naporna za obje strane. Puno smo govorili o brzini, puno smo trčali i nismo se umorili. Bili smo bolji u obrani, imali boljeg vratara i bolji napad u prvom dijelu susreta", istaknuo je Berge.

Petter Overby vodio je tešku bitku na crti.

"Fizički vrlo teška utakmica, imao sam puno teških dvoboja na crti. Htjeli smo u drugom poluvremenu pojačati obranu i pomoći vrataru u čemu smo i uspjeli."

Sander Sagosen kratko je poručio "Igrali smo kao kraljevi."

"Nikada nisam u Norveškoj osjetio ovakvu atmosferu i možda je to razlog što smo u ovom susretu slavili. Htjeli smo osjetiti taj huk svaki put kada smo zabili i svaki put kada smo se obranili."

Torbjorn Bergerud nije bio zadovoljan svojim nastupom protiv Bosne i Hercegovine, ali zato je ovdje briljirao.

"Ovo je bio napredak u odnosu na prošlu utakmicu. Nakon velike borbe protiv Bosne i Hercegovine, fokusirao sam se na dizanje svoje igre. Mislim da sam uspio zajedno s obranom koja se žestoko borila ispred mene."

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!