Rukomet

Srpski mediji: Srbija se u najboljem izdanju pokazala protiv Hrvata

Mihaela Bradovski • utorak, 14.01.2020.
Srpski mediji: Srbija se u najboljem izdanju pokazala protiv Hrvata
Foto: Pixsell

Mediji u Srbiji s puno zanimanja popratili su dvoboj između Hrvatske i Srbije, a na kraju se slažu kako je Hrvatska bila bolja, ali i Srbija previše toga promašila.

Srpski mediji uglavnom su se bavili svojom reprezentacijom i bili su svjesni kako je ipak na kraju kvalitetnija momčad otišla dalje.

"Izbornik Nenad Peruničić je u posljednjoj press-konferenciji u Grazu otkrio s kojim problemima se susretao njegov sastav: "Neki moji igrači su, otkad sam izbornik, krili od kluba da su ozlijeđeni da bi mogli dpći u reprezentaciju i to želim da Srbija zna", rekao je Peruničić i dodao: "Teško je kada momci ne igraju glavom, nego samo srcem. Čestitam Hrvatima, želim im medalju". Među igračima koji su bili bolesni je srednji bek Stefan Vujić, koji je bolestan igrao protiv Bjelorusa, ali je prehlada postala sve jača. Kapetan Nemanja Ilić je također bio van maksimuma zbog bolesti, samo prvi trening na punom intenzitetu", piše Alo.rs.

Mondo ističe veliku seriju Hrvatske koja je presudila utakmicu i riješila pobjednika.

"Izabranici Nenada Peruničića poraženi su u dvoboju protiv Hrvatske, u kojem su sredinom drugog poluvremena izgubili i vodstvo i konce svoje igre, što je tim kao što su "kauboji" ekspresno kaznio - serijom golova 9:1. "Orlovi" su pokušali vratiti se, Bogdan Radivojević je imao zicer za "minus 1", ali ga nije iskoristio i tu je bio kraj. Izabranici Lina Červara ponovno su "dodali gas" i više nije postojalo pitanje tko će pobijediti."

Sportske.net donose izvještaj pod naslovom "Uzalud smo se nadali, Hrvati dodali gas - Srbija 0 od 3", a RTS žali zbog promašenih zicera.

"Izabranici Nenada Peruničića su se, nažalost, u najboljem izdanju pokazali protiv Hrvata, u utakmici koja nije imala rezultatskog značaja. Iako nije bilo imperativa pobjede, obje ekipe su igrale vrlo motivirano, gledala se velika borba za svaki posjed i loptu i rezultatska klackalica i neizvjesnost. Ono što je bila boljka naše selekcije čitavog turnira, koštalo je pobjede i u posljednjem meču. Brojni promašeni ziceri, situacije jedan na jedan s krila i sedmerci, spriječili su Srbiju da u drugom poluvremenu osjetnije povede. Na nekih 15-ak minuta do kraja susreta, Hrvatska prvo vraća vodstvo, da bi potom sjajnim kontrama kaznila svaku izgubljenu loptu naše ekipe, kojih je bilo dosta. Razletjeli su se Hrvati po parketu, stekli šest golova prednosti i bez većih problema priveli meč kraju."

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!