Košarka

Minutaža za Šarića i Bendera, napadački učinak vrlo skroman

Branimir Korać • srijeda, 15.01.2020.
Minutaža za Šarića i Bendera, napadački učinak vrlo skroman

Dario Šarić i Dragan Bender dobili su minute u noćašnjim NBA dvobojima, Bender s klupe, a Šarić u startnoj petorci...

Dario Šarić vratio je ulogu startera u Phoenix Sunsima, ali nije se vratio dobrim nastupima. U gostima kod Atlante Hawksa Sunsi su upisali poraz 123:110 uz odličan nastup Devina Bookera kojem je s klupe pomagao Deandre Ayton, ali podrške ostalih i nije bilo.

Šarić je za 19 minuta na parketu ubacio četiri poena (1/3 za dva, 0/1 za tri, 2/2 slobodna) te podijelio dvije asistencije. Booker je završio s 39 poena i sedam skokova, a Ayton s 20 poena i deset skokova.

Po običaju prvo ime Hawksa bio je Trae Young s 36 poena i deset asistencija, a pomogao je i Kevin Huerter s 23 poena, 15 skokova i osam dodavanja.

41 poen Jamesa Hardena nije bio dovoljan Rocketsima u gostima kod Grizzliesa. Memphis je slavio sa 121:110, Harden je iz igre šutirao 13/37, a osjetilo se neigranje Russella Westbrooka.

Priliku je dobio Dragan Bender koji je sudjelovao u razbijanju New York Knicksa, igrao je 22 minute, ali nije došao do poena. Upisao je dva promašaja za dva poena, jedan za tricu, ali je sa sedam skokova bio drugi skakač Bucksa iza Giannisa Antetokounmpa.

Antetokounmpo je za 21 minutu ubacio čak 37 poena i uhvatio devet skokova, kod Bucksa su svi dobili priliku, a Bender jedini nije upisao poene. Uz skokove imao je i dvije asistencije.

NBA:
Atlanta Hawks - Phoenix Suns 123:110
Memphis Grizzlies - Houston Rockets 121:110
Milwaukee Bucks - New York Knicks 128:102
Golden State Warriors - Dallas Mavericks 97:124

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!