Rukomet

Kutak za kladioničare: Hrvatska će svladati i Austrijance i Crnogorce

Branimir Korać • četvrtak, 16.01.2020.
Kutak za kladioničare: Hrvatska će svladati i Austrijance i Crnogorce
Foto: Pixsell

Veliki dan za hrvatski sport, vaterpolisti i rukometaši igraju važne utakmice na europskim prvenstvima. Mi im vjerujemo...

Austrija - Hrvatska

Hrvatska nastup u drugoj fazi natjecanja otvara protiv Austrije koja je odigrala jako dobro prvu fazu, ali u nastavku je čekaju ipak bolji i ozbiljniji protivnici. Prednost Austrije u odnosu na Hrvatsku je jedino činjenica da je domaćin. Sve ostalo je na strani Hrvatske koja ima kvalitetu i trebala bi do pobjede. Hrvatska obrana morat će se fokusirati na Bilyka i BVožovića te tranziciju s brzim krilima, ali ako netko Bilyka poznaje, onda je to njegov prijatelj iz Kiela Domagoj Duvnjak.

Prognoza: Hrvatska pobjeđuje s 3 ili više golova razlike

Koeficijenti (Supersport): Hrvatska ne pobjeđuje s 3 ili više golova razlike 1.95, Hrvatska pobjeđuje s 3 ili više golova razlike 1.75

Hrvatska - Crna Gora

Hrvatski vaterpolisti u drugom kolu grupne faze Europskog prvenstva igraju protiv Crne Gore i to je izravan dvoboj za prvo mjesto u skupini što automatski donosi izbjegavanje igranja osmine finala i šalje vas u četvrtfinale. Bit će teško, Crnogorci su dosta neugodan protivnik, ali nema dvojbe da je Hrvatska bolja i kvalitetnija te bi morala u ovom susretu upisati pobjedu.

Prognoza: Pobjeda Hrvatske

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Hrvatske 1.55, neriješeno 10.0, pobjeda Crne Gore 4.00

Hubert Hurkacz - Benoit Paire

Hubert Hurkacz jako napreduje i igra sve bolji tenis. Sjajni Poljak ove godine nema još nijedan poraz, na ATP Cupu svladao je Schwartzmana, Ćorića i Thiema, a tome je pridružio i pobjede u Aucklandu protiv Sonega, Ymera i Feliciana Lopeza. S druge strane bit će Benoit Paire, solidni Francuz koji je na ATP Cupu svladao Jarryja i Lajovića te izgubio od Andersona. U Aucklandu je još svladao Sinnera, Monteira i Millmana, a zanimljivo, sve ijedan meč ove godine igrao je u tri seta.

Prognoza: Pobjeda Hurkacza

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Hurkacza 1.60, pobjeda Pairea 2.10

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!