Košarka

Šarić i Zubac dobro odradili svoj dio posla u visokim pobjedama

Branimir Korać • petak, 17.01.2020.
Šarić i Zubac dobro odradili svoj dio posla u visokim pobjedama

Osim Bojana Bogdanovića koji je bio odličan u porazu Utah Jazza, u akciji su bili i Dario Šarić i Ivica Zubac, a obojica su sa svojim momčadima stigli do pobjede...

Phoenix Sunsi pregazili su u gostima New York Knickse sa 121:98. Konačan rezultat dosta toga otkriva, Sunsi su bili bolji protivnik i potpuno su zaslužili pobjedu. Više od poraza Knickse boli ozljeda RJ-a Barretta koji je napustio prerano teren zbog problema s gležnjem.

Dario Šarić dobio je 28 minuta i za to vrijeme ubacio 11 poena (4/7 za dva, 1/5 za tri) uz šest skokova i tri asistencije.

Šarić je solidno odradio svoj dio posla, a ipak najbolji bio je Deandre Ayton s 26 poena i 21 skokom. Devin Booker dodao je 29 poena, a Ricky Rubio 25 uz 13 asistencija i osam skokova.

Kod Knicksa Julius Randle ubacio je 26 poena uz šest skokova, a Marcus Morris 17 poena.

Milwaukee Bucksi bili su bolji od Boston Celticsa sa 128:123. Celticsi su se jednostavno kasno probudili i nisu se stigli oporaviti od minusa u kojem su se našli, točnije nisu se oporavili do kraja. U zadnjoj dionici smanjili su zaostatak, ali bliže od minus četiri nisu došli.

Giannis Antetokounmpo ubacio je 32 poena uz 17 skokova i sedam asistencija, a Khris Middleton imao je 23 poena i šest skokova. Kod poraženih Kemba Walker je bio na 40 poena.

Ivica Zubac odradio je utakmicu u rangu svog prosjeka protiv Orlando Magica. Dobar nastup Clippersa općenito, posebno Kawhija Leonarda koji je opet povukao i odveo Clipperse do pobjede.

Zubac je bio stopostotan, igrao je 22 minute i ubacio osam poena (4/4 za dva) i uhvatio osam skokova.

Leonard je završio s 32 poena te po pet skokova i asistencija, a 22 poena i devet skokova Nikole Vučevića na drugoj strani nisu previše značili Magicu.

NBA:
New York Knicks - Phoenix Suns 98:121
Milwaukee Bucks - Boston Celtics 128:123
Golden State Warriors - Denver Nuggets 131:134 produžetak
LA Clippers - Orlando Magic 122:95

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.01.2020. u 19:07
    phila je osrednja očekivao sam vise od njih
    Obrisan korisnik