Rukomet

Počinje drugi krug i u skupini II, tri poslastice u izravnim prijenosima

Sportnet • petak, 17.01.2020.
Počinje drugi krug i u skupini II, tri poslastice u izravnim prijenosima

Nakon što su favoriti dobro odradili posao prvog dana druge faze natjecanja na Europskom prvenstvu rukometaša, kreće natjecanje i u skupini II gdje su prvog dana na rasporedu tri poslastice...

Nastavlja se Europsko prvenstvo u rukometu susretima prvog kola druge faze natjecanja u donjem dijelu ždrijeba. Dio je to ždrijeba za koji se od početka govorilo kako je teži, neugodniji, a pokazalo se točnim. Naime dva velika kandidata za medalju otpali su i prije druge runde natjecanja.

Skupina II dosta je izjednačena, možda nekako Norveška malo odskače u toj borbi za polufinale, ali sve ostaje otvoreno.

Program kreće u 16 sati susretom između Slovenije i Islanda koji će se izravno prenositi na RTL 2, a riječ je o protivnicima koji su već skidali velikane na ovom Prvenstvu. Slovenija je svladala Švedsku, a Island Dansku.

Od 18:15 na rasporedu je dvoboj između Norveške i Mađarske uz izravan prijenos na RTL 2, a taj susret dat će odgovor na pitanje jesu li Mađari sposobni još jednom favoritu zagorčati život.

U izravnom prijenosu možete pratiti i treći susret dana, od 20:30 na RTL-u možete gledati dvoboj između Portugala i Švedske.

Iznimno uzbudljiv program, sve tri utakmice garantiraju uzbuđenja i dobar rukomet.

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Slika 1 od 1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!