Rukomet

Gudmundsson: 'Osramotili smo se u puno toga, bilo je otužno gledati našu igru'

Branimir Korać • utorak, 21.01.2020.
Gudmundsson: 'Osramotili smo se u puno toga, bilo je otužno gledati našu igru'

Izbornik Islanda Gudmundur Gudmundsson imao je puno prigovora na igru svoje momčadi protiv Norveške, posebno u početku susreta...

Gudmundur Gudmundsson s puno frustracije promatrao je ulazak svojih igrača u dvoboj protiv Norveške. Nije se niti okrenuo, a Norvežani su već vodili 7:0.

"Nemam objašnjenje i to je nešto o čemu moramo razgovarati. Bili smo sramotni u početku utakmice. Osramotili smo se u puno toga, bilo je otužno gledati našu igru u kojoj ništa nije funkcioniralo, nismo pokazali borbenost niti u obrani, niti u napadu."

Kasnije je bilo bolji, igrači su se probudili i zaigrali bolje.

"Napravili smo puno promjena i stvari su polako sjedale na svoje mjesto. Bilo je teško, ali sam rekao na poluvremenu da moramo početi smanjivati zaostatak i to prvenstveno jakom obranom. Drugo poluvrijeme dobili smo s četiri gola razlike, ali mizerno prvo poluvrijeme uništio nam je šanse. Frustriran sam."

Gudmundsson je istaknuo zadovoljstvo nastupom mladih igrača koji su u pravo vrijeme uskočili i preuzeli od onih renomiranijih i iskusnijih. "Ponosan sam na njih, oni su sjajno odradili posao."

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!