Rukomet

Španjolci bez prvog strijelca, Cindrić ostaje u sastavu

Mihaela Bradovski • srijeda, 22.01.2020.
Španjolci bez prvog strijelca, Cindrić ostaje u sastavu
Foto: Pixsell

Promjene u rosterima uoči posljednjeg kola grupne faze, mijenjali su Mađari, Nijemci, Norvežani, ali i Španjolci. Unatoč ozljedi, Luka Cindrić ostaje u hrvatskoj postavi...

Luka Cindrić ima problema s mišićem i iz Austrije dolaze vijesti kako je najizglednije da će odmoriti protiv Španjolske da se ne zakomplicira situacija i ne ostane bez polufinala.

Hrvatska tako nije mijenjala, ali šest reprezentacija povuklo je zamjenu.

Bjelorusija je vratila vratara Ivana Mackeviča nakon što Aleksej Kišov u dvije utakmice nije donio nikakav napredak pa će tako danas protiv Austrije Kišov na tribine, a Mackevič u roster.

Česi su vratili Petra Šlachtu, a van utakmice protiv Njemačke bit će Jan Mojžiš koji je nastupio u svih šest dosadašnjih susreta i upisao tri pogotka.

Još jedan povratnik je Marian Michalczik kojeg je njemački izbornik Christian Prokop vratio u postavu umjesto Patricka Wienceka.

Promjena je i kod Mađara pa se tako opet vraća Donat Bartok koji će zamijeniti Adama Totha, a Norvežani su se ipak odlučili ostaviti trećeg vratara izvan postave. William Aar tako je ušao umjesto Kristiana Saeverasa.

Današnji hrvatski protivnik Španjolska također je povukla izmjenu. Vraća se Daniel Dujšebaev umjesto Angela Fernandeza, prvog strijelca s 26 golova.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!