Rukomet

Sagosen: 'Nikada nisam bio bolji i više vjerovao u svoje mogućnosti'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 23.01.2020.
Sagosen: 'Nikada nisam bio bolji i više vjerovao u svoje mogućnosti'

Hrvatska u petak od 18 sati igra protiv Norveške u polufinalu Europskog prvenstva. Očekuje se sjajna utakmica, a Norvežani predvođeni Sanderom Sagosenom pucaju od samopouzdanja...

Sander Sagosen igrač je na kojeg će hrvatska obrana morati obratiti posebnu pozornost. Zvijezda PSG-a i norveške reprezentacije očekuje žestoko polufinale.

"Bit će 60 minuta žestokog rukometa. Čeka nas vrlo dobra momčad s vrlo dobrim individualcima. Bit će vrlo važno biti u napadu vrlo opasan po vrata. Odlični su igrači, čim ste malo neoprezni tu su i ukradu vam loptu. Moramo tražiti pogotke i donositi ispravne odluke u napadu", ističe Sagosen.

Sagosen smatra kako niti Norveška, a niti on nisu nikada bili bolji.

"Nikada nismo osvojili titulu, Hrvatska i Španjolska već jesu. Međutim mi nikada nismo bili bolji od ovog danas, nikada nismo mogli odmarati igrače usred natjecanja, ovo je za nas nešto novo. Niti ja nikada nisam bio bolji i samouvjereniji. Znam da sam u dobroj formi i da su svi dečki u dobroj formi, da smo posebno dobri kao momčad."

Hrvatska je protiv Španjolske igrala bez Luke Cindrića koji ima problema s mišićem lista, ali Christian Berge uopće ne sumnja: "Igrat će protiv nas."

Kada se govori o Hrvatskoj, najčešće se ističe Domagoj Duvnjak koji igra s Haraldom Reinkindom u Kielu.

"Domagoj je fantastičan igrač i iznimno neugodan kada je raspoložen", kaže Reinkind.

Na Svjetskom prvenstvu 2017. godine u Francuskoj, Torbjorn Bergerud bio je junak Norveške s obranjenim sedmercom Zlatku Horvatu na isteku vremena regularnog dijela.

"Trenutno ne razmišljam baš o toj utakmici. Očekuje nas nova bitka i dogodit će se nove stvari. Moramo biti spremni na sve". ističe Bergerud.

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!