Rukomet

Ribera cijeni Sloveniju: 'Taktički vrlo dobra i kreativna momčad'

Mihaela Bradovski • petak, 24.01.2020.
Ribera cijeni Sloveniju: 'Taktički vrlo dobra i kreativna momčad'
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

U drugom današnjem polufinalu na Europskom prvenstvu u rukometu sastaju se Španjolska i Slovenija, a Španjolci iznimno cijene ovog protivnika...

Vrlo zanimljivo trebalo bi biti u drugom polufinalu u kojem se od 20:30 sati sastaju Španjolska i Slovenija. Španjolski izbornik Jordi Ribera očekuje težak dvoboj, ali svjestan je kako je ovo velika pritika za njegovu reprezentaciju.

"Imamo veliku priliku i sve što možemo obećati je da ćemo je probati iskoristiti."

"Slovenija je reprezentacija jako dobro upoznata sa svim slabostima i vrlinama što je čini posebno opasnom jer tako može u potpunosti iskoristiti sav svoj potencijal. Taktički je to vrlo dobra momčad s igračima poput Zarabeca, Bombača ili Dolenca koji su vrlo kreativni i dobri u igri jedan na jedan. To je momčad koja vrlo lako dolazi do golova."

Ono što smatra pozitivnim je da se Španjolska igorm polako dizala i izgledala sve bolje.

"Dizali smo se kako je vrijeme prolazilo i to nas je dovelo ovdje. Moramo tako nastaviti i dalje jer od ove utakmice nema više popravka."

U ovom susretu može računati na Angela Fernandeza, ali i na Alexa Dujšebaeva kojem je u sudaru s Karačićem lakše stradalo koljeno.

"Angel se u biti u potpunosti oporavio, normalno je trenirao, a Alex još uvijek ima otečeno koljeno, ali mislim da neće biti problema niti s njim."

Sve utakmice možete pratiti uživo ili pogledati naknadno samo na RTLplayu.

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!