Košarka

Bogdanović: 'Kada imamo dobar protok lopte, nezaustavljivi smo'

Petar Jenjić • nedjelja, 26.01.2020.
Bogdanović: 'Kada imamo dobar protok lopte, nezaustavljivi smo'

Bojan Bogdanović bio je zadovoljan kako je Utah Jazz odigrala noćas protiv Dallas Mavericksa te stigla do nove pobjede...

Utah Jazz noćas je bila bolja od Dallas Mavericksa, a važne uloge imali su Rudy Gobert i Bojan Bogdanović s jedne te Luka Dončić i Kristaps Porzingis. Bila je to velika večer Europljana koju su mogli pratiti "preko bare" i u ranijem terminu.

"Slažem se, danas je u Europi utakmica bila u idealnom terminu. Puno je prijatelja gledalo utakmicu. Kada su utakmice dostupnije svima, to čini veliku razliku."

Bogdanović je dodao kako su odradili odličan posao protiv dobre momčadi.

"Osim prve četvrtine kada su zabili 35 poena, napravili smo dobar posao obrambeno. Iznenadili su nas s Porzingisom koji je iskakako, ali napravili smo odličan posao. Znali smo kako su dobri, ali bili smo dobri obrambeno i napadački. Mislim da igramo najbolju košarku kada imamo dobar protok lopte, kada igramo jedni za druge. Kada imamo dobar protok lopte, nezaustavljivi smo."

Hrvatski košarkaš malo je sporije krenuo, ali kasnije je popravio svoj učinak.

"Bio sam agresivan cijelu utakmicu, promašio sam nekoliko polaganja, a onda je u posljednjoj četvrtini Mike proigrao na trici, pogodio sam i počeo igrati bolje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!