Rukomet

Kutak za kladioničare: Juve i Barakude u sjeni borbe za rukometno zlato

Matej Kačan • nedjelja, 26.01.2020.
Kutak za kladioničare: Juve i Barakude u sjeni borbe za rukometno zlato
Foto: Pixsell

Centralni događaj današnjeg sportskog dana svakako je veliko finale rukometnog EP između Hrvatske i Španjolske, a osim toga smo vam pripremili i vaterpolo te jedan nogometni susret...

Hrvatska - Španjolska

EP u rukometu je stiglo i do velikog finala i više se što čekati ni kalkulirati nema. Hrvatska i Španjolska se znaju, igrale su međusobno u drugoj fazi gdje je sve završilo miroljubivim remijem, ali danas neće biti ničeg miroljubivog. Sve znamo o utakmici, internetom i ostalim medijima prštalo je mnoštvo analiza i najava i mi vam sada ništa pametnije ne možemo kazati. Španjolska je na kladionicama favorit, ali ne možemo vam savjetovati da igrate protiv naših. Uostalom, favoriti su bili i Nijemci i Norvežani.

Prognoza: Pobjeda Hrvatske

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Hrvatske 2.90, produžetak 10.0, pobjeda Španjolske 1.85

Hrvatska - Crna Gora

Nekako u sjeni marša rukometaša prema zlatu ostale su dobre igre Barakuda na EP u vaterpolu, dijelom i zbog preklapanja termina. polufinale protiv Španjolaca bilo je teško i dramatično, ali su ipak Hrvati ostali za dlaku kratki. Zato se obraz treba osvjetlati u utakmici za treće mjesto u kojoj je protivnik Crna Gora. Susrele su se ove dvije ekipe u grupnoj fazi te je Hrvatska bila osjetno bolja i dominantna sve do opuštanja u posljednjoj četvrtini. Danas opuštanja ne bi smjelo biti, igrači su najavili broncu i vjerujemo da će ispuniti obećanje.

Prognoza: Pobjeda Hrvatske

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Hrvatske 1.65, produžetak 8.50, pobjeda Crne Gore 3.60

Napoli - Juventus

Posljednji susret koji vam donosimo je veliki susret talijanskog nogometa. Netrpeljivost talijanskog sjevera i juga svima je znana, a ona se najviše ogleda baš u neprijateljstvu Juventusa i Napolija koji su zadnjih sezona i najveći konkurenti te rivali na naslove. Ipak, ove sezone Napoli igra slabije te je štafetu najveće prijetnje Juventusu preuzeo Inter. Juve vodi mrtvu trku s Interom te nema prava na kiks, a prosipanje bodova kod Napolija koji je doživio turbulencije i promjene trenera svakako bi se mogao okarakterizirati kiksom. Jedno je sigurno, bit će vatreno.

Prognoza: Pobjeda Juventusa

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Napolija 3.60, remi 3.70, pobjeda Juventusa 2.20

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!