Košarka

Sjajni Lillard terorizirao Rocketse, Knicksi potpuno izgubili živce

Branimir Korać • četvrtak, 30.01.2020.
Sjajni Lillard terorizirao Rocketse, Knicksi potpuno izgubili živce

Osim dvoboja između San Antonio Spursa i Utah Jazza, odigrano je još pet susreta u NBA ligi, a najzvučniji je bio onaj u Portlandu gdje su Blazersi svladali Houston Rocketse...

Indiana Pacersi dočekali su povratak Victora Oladipa koji se nakon više od godinu dana odsustva vratio na parket. Naravno, trebat će mu još dosta vremena da se vrati na ono staro, ali ponovno je na parketu i to je najvažnije. Ovdje je odigrao 21 minutu i ubacio devet poena, a Indiana je u produžetku dobila Chicago Bullse sa 115:106.

25 poena ubacio je TJ Warren, a po 15 su dodali Domantas Sabonis (11 skokova) i Malcolm Brogdon (devet asistencija, osam skokova). Kod Bullsa najbolji je bio s 21 poenom Chandler Hutchinson.

Frustrirani Knicksi poraženi su kod kuće od Memphisa sa 127:106, a vrhunac frustracije dogodio se u završnici susreta kada je Jae Crowder ubacio tricu, a Elfried Payton zbog toga nasrnuo na njega. Krenulo je grupno naguravanje nakon čega su Crowder, Morris i Payton isključeni.

Memphis je tu glatko slavio, a Payton tvrdi kako bi napravio opet isto jer Crowder nije pokazao respekt upućivanjem šuta na 18 razlike 48 sekundi prije kraja.

Sjajni Damian Lillard još jednom je dobio bitku protiv Russella Westbrooka. Rivalitet se nastavlja, a Lillard je noćas predvodio Portland do pobjede protiv Rocketsa 125:112.

Blazersi su u drugoj četvrtini stekli potpunu kontrolu nad susretom i nisu imali više nikakvih problema.

Lillard je došao do prvog triple-double u karijeri s 36 poena, 11 asistencija i deset skokova, CJ McCollum dodao je 22 poena i pet skokova, a Trevor Ariza 21 poen. Kod Rocketsa Westbrook je ubacio 39 poena uz deset skokova i šest dodavanja dok je James Harden upisao za njega samo 18 poena.

NBA:
Indiana Pacers - Chicago Bulls 115:106 produžetak
Brooklyn Nets - Detroit Pistons 125:115
New York Knicks - Memphis Grizzlies 106:127
Portland Trail Blazers - Houston Rockets 125:112
Sacramento Kings - Oklahoma City Thunder 100:120

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!