Nogomet

Kutak za kladioničare: Jurić će se zatvoriti na Olimpicu, Dinamo bi trebao sigurno preko Rujevice

Matej Kačan • srijeda, 05.02.2020.
Kutak  za kladioničare: Jurić će se zatvoriti na Olimpicu, Dinamo bi trebao sigurno preko Rujevice
Foto: Pixsell

Srijeda je sportski bogatija nego inače jer se igraju nogometni kupovi, a imamo i zaostali susret u Seriji A. Ponudu smo odlučili začiniti i jednim susretom košarkaške Eurolige...

Rijeka - Dinamo

Četvrtfinale hrvatskog Kupa nam donosi veliki dvoboj između Rijeke i Dinama. Hajduk je već ispao pa se može reći kako je pobjednik ovog dvoboja favorit za osvajanje cjelokupnog natjecanja. Rijeka je na pripremama najavljivala velike stvari, ali su stvari krenule nizbrdo odmah u prvoj utakmici proljetnog dijela kod Lokomotive. Dinamo je u Koprivnici krenuo sigurno, a više ne igra u Europi pa se može koncentrirati na domaće naslove. Na Kup se svakako računa i Dinamo ne bi smio imati problema na Rujevici.

Prognoza: Pobjeda Dinama

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Rijeke 4.60, remi 3.50, pobjeda Dinama 1.75

Crvena zvezda - Panathinaikos

Zahuktava se borba za doigravanje u Euroligi, a u Beogradu će se susresti Panathinaikos koji drži mjesto među osam i Zvezda koja svakako pretendira na doigravanje. Zvezdi nasušno treba pobjeda, ali se čini kako je najbolja prilika propuštena prije nekoliko tjedana s dva nenadana poraza kod kuće. Panathinaikos s omjerom 13-9 djeluje sigurno te bi i na ovom gostovanju trebao izvojevati pobjedu.

Prognoza: Pobjeda Panathinaikosa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Zvezde 2.25, produžetak 13.0, pobjeda Panathinaikosa 1.70

Lazio - Hellas Verona

U zaostalom susretu 17. kola Serie A će na rimskom Olimpicu snage odmjeriti Lazio i Verona Ivana Jurića. Susret je to dvije filozofije. Lazio je s 52 pogotka druga najefikasnija momčad lige nakon Atalante, dok je Verona primila tek 23 gola u 21 susretu što je najmanje ako isključimo prve tri ekipe lige. Problem je što u te tri ekipe spada i Lazio s tek 20 primljenih pogodaka i najboljom gol razlikom u ligi. Jurić sigurno neće jurnuti u gostima te će biti pragmatičan, a to bi moglo značiti jednu tvrdu utakmicu bez previše vatrometa.

Prognoza: Na utakmici padaju 2-3 gola

Koeficijenti (Supersport): Raspon broja golova: 0-1 5.50, 2-3 2.20, 4-5 2.30, 6+ 6.50

FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!