Košarka

Bojan Bogdanović predvodio Jazz do pobjede, Hezonja se vratio dvoznamenkastim učincima

Petar Jenjić • subota, 08.02.2020.
Bojan Bogdanović predvodio Jazz do pobjede, Hezonja se vratio dvoznamenkastim učincima

Bojan Bogdanović bio je prvi strijelac Utah Jazza u pobjedi protiv Portland Trail Blazersa za koje je Mario Hezonja bio dvoznamenkast nakon dugo vremena...

Posljednja utakmica večeri u NBA ligi donijela je i dvoboj između Utah Jazza i Portland Trail Blazersa, a u konačnici je do pobjede stigao domaćin koji je slavio sa 117:114.

Nakon pet uzastopnih poraza, Jazzeri su se tako vratili uspješno vratili pobjedama, dok je Blazersima ovo drugi poraz u zadnjih sedam utakmica.

Gosti su bolje odigrali prvo poluvrijeme te su ga zaključili s 14 poena viška (72:58), ali Utah je to nadoknadila u trećoj dionici, nakratko čak i povela, ali je uoči zadnjih 12 minuta ipak zaostajala 89:88.

Utah je preuzela vodstvo početkom zadnje četvrtine, a pobjedu je osigurala u samoj završnici. Nakon što je Bogdanović zabio za 114:112, na drugoj je strani, 30 sekundi prije kraja, izjednačio McCollum. Vodstvo domaćinu vratio je Mitchell, Lillard nije uspio poentirati, a Ingles je slobodnim bacanjem potvrdio pobjedu Jazza.

Najbolji je u pobjedničkim redovima bio Bojan Bogdanović koji je susret zaključio s 27 poena (8/10 za dva, 2/6 za tricu, slobodna bacanja 5/7), četiri skoka, jednom asistencijom i dvije ukradene lopte.

Damian Lillard ponovno je predvodio Blazerse, ovoga puta s 42 poena, šest skokova i šest asistencija. Mario Hezonja odigrao je nešto manje od 27 minuta te dodao 11 poena (2/3 za dva, 2/5 za tricu, slobodna bacanja 1/2), šest skokova, jednu asistenciju i tri ukradene lopte.

NBA:
Utah Jazz - Portland Trail Blazers 117:114

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!