Košarka

Kutak za kladioničare: Veliki milanski derbi pred nama, Bogdanović i društvo gostuju u Houstonu

Petar Jenjić • nedjelja, 09.02.2020.
Kutak za kladioničare: Veliki milanski derbi pred nama, Bogdanović i društvo gostuju u Houstonu

Nedjelja donosi pregršt novih utakmica, a mi smo za vas izdvojili dvije nogometne i jednu košarkašku utakmicu. Posebno ćemo spomenuti derbi na San Siru, onaj između Intera i Milana, kao i gostovanje Utah Jazza kod Houston Rocketsa...

Houston Rockets - Utah Jazz

U noći s nedjelje na ponedjeljak gledat ćemo zasigurno odličnu utakmicu. Rocketsi su imali četiri uzastopne pobjede, a zatim ih je preksinoć potpuno nadigrao Phoenix sa 127:91. S druge strane, Jazzeri su pobjedom protiv Portlanda prekinuli niz od pet utakmica bez pobjede, ali niti taj dvoboj nije prošao bez kontroverzi jer njihovom protivniku nije dosuđena silazna putanja za izjednačenje, devet sekundi prije kraja. Obje momčadi mogu zabiti dosta poena na utakmici, a vjerujemo da će tako biti i večeras.

Prognoza: više od 232.5 poena

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Real Betis - Barcelona

Quique Setin vraća se na poznat teren, ovoga puta u ulozi trenera Barcelone čija igra ne oduševljava, a niti atmosfera nije ništa bolja. Katalonska momčad na gostovanje stiže nakon ispadanja iz Kupa kralja od Athletic Bilbaa. S druge strane, Betis je trenutno na 13. mjestu u La Ligi, a u prošlom je kolu remizirao kod Eibara. Ipak, Barcelona će morati proigrati prije ili kasnije jer bez toga zasigurno će izgubiti korak za vodećim Realom. Očekujemo da bi se danas moglo nešto pokrenuti.

Prognoza: pobjeda Barcelona

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Betisa @4.50, remi @4.00, pobjeda @1.90

Inter - Milan

Pred nama je veliki talijanski derbi, dvoboj Intera i Milana na San Siru. Interu je susret važan u borbi za naslov prvaka Italije, a Milanu što mora skupljati bodove ako želi osigurati mjesta koja vode u europska natjecanja. Kao što je to uvijek slučaj, dvoboj ovih dviju momčadi uvijek donosi dramu i visok intenzitet, neovisno o poziciji na ljestvici. Ni danas ne očekujemo ništa manje, a ne očekujemo niti preveliki broj golova.

Prognoza: 2-3 gola

Koeficijenti (Supersport): 0-1 @3.20, 2-3 @1.95, 4-5 @3.40

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!