Košarka

Bogdanović: 'Mislio sam da će me blokirati ili napraviti prekršaj', Tucker: 'Znao sam čim je šutnuo'

Branimir Korać • ponedjeljak, 10.02.2020.
Bogdanović: 'Mislio sam da će me blokirati ili napraviti prekršaj', Tucker: 'Znao sam čim je šutnuo'

Bojan Bogdanović odnosi još jednom titulu zvijezde večeri. Pogodio je čudesnu tricu sa sirenom za pobjedu Utah Jazza protiv Houston Rocketsa...

Nitko od sezone 2014/2015 nije pogodio u jednoj sezoni dvije trice sa sirenom za pobjedu do Bojana Bogdanovića ove sezone. Tada je to napravio Khris Middleton iz Bucksa, a sada Bogdanović protiv Bucksa i Rocketsa.

"Ta akcija je bila za moj šut za tricu i velika je stvar što su imali povjerenje u mene u utakmici kakvu sam dotad igrao, nisam uopće trebao biti na parketu s obzirom kako sam igrao. Imao sam dvojicu igrača na sebi i u prvom trenutku sam pomislio da će me blokirati ili napraviti prekršaj. No u trenutku kada sam pustio loptu, vidio sam je u košu", govorio je nakon susreta Bogdanović.

Isto vrijedi i za PJ-a Tuckera koji je napad ranije ubacio tricu na drugoj strani te se činilo da je donio pobjedu Houstonu.

"Znao sam da će biti dobar šut čim je primio loptu. Dobro se podignuo i znao sam čim je šutnuo da ulazi", rekao je Tucker.

Trener Snyder je znao da treba vjerovati u Bogdanovića i dao mu je u ruke taj posljednji šut za što je nagrađen.

"Morate mu dati loptu. On je strašan natjecatelj i govorim mu da samo nastavi igrati. Ako to treba čuti, on zna jako dobro koliko vjerujem u njega."

Bogdanoviću se naklonio i trener Rocketsa Mike D'Antoni koji je morao priznati kako je ovo bio nevjerojatan koš.

"Pogodili su nevjerojatan šut. Imali smo dvojicu igrača na njemu, bojao sam se da ćemo ga zaustaviti prekršajem jer smo bili jako blizu tome. Svaka mu čast na tom šutu.".

Mike Conley zna jako dobro kakav je Bojan šuter, svaki dan ga gleda na treningu i nije ga jednom hvalio.

"PJ Tucker imao je otvorenu tricu i to je NBA, voljeli bi da smo dobili ranije. Ipak vratili smo se, složili akciju za Bojana koji je pogodio. Ne znam kako je uspio."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!