Košarka

Mitchell: 'Bojan može šutirati 0/30, ali on je taj kojeg želite na zadnjem šutu'

Branimir Korać • ponedjeljak, 10.02.2020.
Mitchell: 'Bojan može šutirati 0/30, ali on je taj kojeg želite na zadnjem šutu'

Utah Jazz još jednom slavi Bojana Bogdanovića. Na čudesan način sa sirenom je donio pobjedu Utah Jazzu protiv Houston Rocketsa iako tijekom susreta nije briljirao...

Bojan Bogdanović noćas je ušutkao punu dvoranu u Houstonu, sa sirenom je ubacio tricu preko dvojice igrača i tako donio Jazzerima pobjedu 114:113. Ovo mu nije prvi put da ubacuje tricu sa sirenom za pobjedu, napravio je to već ove sezone protiv Milwaukee Bucksa i prvi je igrač od Khrisa Middletona 2015. godine koji je na taj način dva puta donio pobjedu svojoj momčadi.

Jazzeri su puni hvale za hrvatskog reprezentativca i redom ističu koliko povjerenje imaju u njega.

"Dobro su se branili, ali nekada sjajan napad pobijedi sjajnu obranu. Bojan može šutirati 0/20, 0/21, 0/30, ali kada dođe trenutak odluke, on je taj kojeg želite na zadnjem šutu", poručio je Donovan Mitchell.

Mike Conley došao je ljetos s Bogdanovićem među Jazzere i vrlo brzo spoznao je kakav je Bojan šuter. Conley često ističe Bojanovu šutersku moć.

"On je naš najbolji šuter. On je igrač koji je već ubacivao ključne šuteve za nas. Oslanjamo se na to, a on osjeća da je taj koji to može pogoditi bez obzira kakvu šutersku večer imao", tvrdi Conley.

Bogdanović je proslavio u hrvatskom stilu, na materinjem jeziku, a kasnije je poručio: "To se ne može prevesti, već su me pitali što sam vikao. psovao sam na svom jeziku, ne možete to prevesti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!