Košarka

Ozljeda drži Marija Hezonju izvan dvoboja protiv Pelicansa

Branimir Korać • utorak, 11.02.2020.
Ozljeda drži Marija Hezonju izvan dvoboja protiv Pelicansa

Mario Hezonja zaradio je ozljedu u dvoboju protiv Miami Heata te je prisiljen na pauzu. Sigurno će propustiti dvoboj protiv New Orleans Pelicansa, a lako moguće i protiv Memphisa, vrlo važan dvoboj u borbi za doigravanje...

Portland Trail Blazersi nalaze se u borbi za doigravanje i pred njima su dvije vrlo važne utakmice. U prvoj neće moći računati na Marija Hezonju, potvrđeno je, a lako moguće da će Hezonja propustiti i drugi susret.

Naime u dvoboju protiv Miami Heata zaradio je ozljedu gležnja zbog koje je na parketu proveo samo pet minuta nakon čega se više nije vraćao. Blazersi u noći s utorka na srijedu igraju protiv New Orleans Pelicansa i tu Hezonja neće igrati, a večer kasnije gostuju kod Memphis Grizzliesa za što je hrvatski internacionalac pod upitnikom.

Važno je naglasiti kako je Portland trenutno deveta momčad Zapadne konferencije dok je Memphis na osmom mjestu sa solidnom prednosti i Blazersi moraju do pobjede. Bit će im to ujedno i zadnja utakmica prije All-Star pauze.

Inače ozljeda Hezonje samo je nastavak muka Blazersa s ozljedama ove sezone. Niz vrlo važnih igrača je van kadra zbog ozljeda, nemaju na raspolaganju Jusufa Nurkića, Zacha Collinsa, Rodneyja Hooda dok se Hassan Whiteside muči i igra iako niti on nije potpuno zdrav. Uglavnom teška sezona u kojoj će s obzirom na sve eventualni ulazak u doigravanje biti ogroman uspjeh za Blazerse.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!