Košarka

Igor Kokoškov objavio imena 15 igrača za prve kvalifikacijske susrete

Branimir Korać • srijeda, 12.02.2020.
Igor Kokoškov objavio imena 15 igrača za prve kvalifikacijske susrete
Foto: Pixsell

Sljedećeg tjedna okupljaju se reprezentacije za kvalifikacijske dvoboje za Europsko prvenstvo 2021. godine. Novi izbornik Srbije Igor Kokoškov odredio je 15 igrača koje očekuje na okupljanju...

I Igor Kokoškov suočit će se s istim problemima kao i većina drugih izbornika. Kreću kvalifikacije za Europsko prvenstvo, a izbornici nemaju na raspolaganju igrače koji nastupaju u NBA-u i Euroligi.

Novi izbornik reprezentacije Srbije odredio je 15 igrača koja očekuje na tom prvom okupljanju, a među njima svakako su najzvučnija imena Miloša Teodosića koji nosi dres Virtusa iz Bologne te Miroslava Raduljice koji je vezan ugovorom za kineski Jiangsu Dragons. Na popisu je i niz igrača koji će se teško probiti među kandidate kada se okupe svi za kvalifikacije za Olimpijske igre.

Srbija u prvom terminu natjecanja ima na rasporedu dvije utakmice. Kvalifikacije otvara 20. veljače na gostovanju u Finskoj, a tri dana kasnije kao domaćin igrat će u Beogradu protiv Gruzije.

Kokoškov za ove kvalifikacije, barem za prva dva susreta, računa na sljedeće igrače:

Miloš Teodosić (Virtus Bologna), Miroslav Raduljica (Jiangsu Dragons), Nikola Rebić (Jenisej), Dejan Todorović (MoraBanc Andorra), Aleksa Avramović (Estudiantes), Marko Simonović (Cedevita Olimpija), Dejan Kravić (Obradoiro), Dalibor Ilić (Igokea), Ognjen Jaramaz (Partizan), Uroš Trifunović (Partizan), Rade Zagorac (Partizan), Novica Veličković (Partizan), Aleksa Radanov (FMP), Stefan Đorđević (FMP) i Ognjen Dobrić (Crvena zvezda).

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!