Košarka

Velić nije bio zadovoljan obranom: 'Ne volim takve utakmice'

Sportnet, Petar Jenjić • četvrtak, 13.02.2020.
Velić nije bio zadovoljan obranom: 'Ne volim takve utakmice'
Foto: Pixsell

Trener Cibone Ivan Velić imao je što za reći svojim igračima, bez obzira na pobjedu protiv Šibenke. Dodao je kako ne voli utakmice u kojima praktički nema obrana...

Cibona je svoje polufinale izborila tijesnom pobjedom protiv Šibenke koja je sve do kraja pružala otpor. Ipak, u konačnici su Vukovi slavili sa 106:93.

Susret je prokomentirao trener Ivan Velić koji je kazao da moraju odigrati puno bolju obranu ako žele ući u finale. Nijedan protivnik se na ovakvom turniru neće olako predati, dodao je trener zagrebačke momčadi.

"Igračima čestitam na pobjedi, to je najvažnije. Na svakom turniru na kojem se igraju tri utakmice u četiri dana ne možete očekivati da će se bilo koji protivnik predati, samo zato što ste vi možda bolji. I jučer su se na inozemnim kupovima u prvim utakmicama događala iznenađenja. Protivnik je bio rasterećen, imao je šutersku snagu, a mi smo im dozvolili previše laganih poena. Utakmica je bila praktički bez obrana, a takve ne volim. Moramo popraviti obranu da možemo razmišljati o finalu. Da će biti teško u polufinalu, to je sigurno."

Roko Prkačin, igrač Cibone, dodao je da je pobjeda najvažnije. Isto tako, sada je vrijeme za razmišljanje o sljedećoj utakmici, polufinalu protiv Gorice.

"Važno je da smo izvukli pobjedu, imali smo malo poteškoća, ali to je četvrtfinale. Idemo dalje, razmišljamo o idućoj utakmici."

KK Cibona

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!