Košarka

Aramis Naglić i Inter Bratislava šokantno ispali u polufinalu Kupa

Petar Jenjić • subota, 15.02.2020.
Aramis Naglić i Inter Bratislava šokantno ispali u polufinalu Kupa
Foto: Pixsell

U polufinalu Kupa Slovačke poraz je upisala Inter Bratislava koju vodi Aramis Naglić. Bolji je od njega i njegove momčadi bila Prievidza čiji je trener Krunoslav Krajnović...

Sinoć smo u polufinalu mogli vidjeti iznenađenje u polufinalu slovačkog Kupa. Naime, Prievidza je svladala Inter Bratislavu sa 77:61, nakon što je ista momčad s čak 83 poena razlike deklasirala Iskra Petržalku.

Na sve to može se nadodati kako je Inter Bratislava uvjerljivo vodeća u prvenstvu s omjerom 21-4, a sljedeća momčad su Levice koje su na 15-10. S druge strane, Prievidza je na petom mjestu ljestvice.

Momčad koju vodi Krunoslav Krajnović porazila je ekipu koju vodi Aramis Naglić. Prievizda je na poluvremenu vodila s 38:31, dok je ta prednost nakon tri četvrtine iznosila 13 razlike. Uoči zadnjih deset minuta vodila je s 58:45, a prednost je bez problema sačuvala do kraja.

Andrew Guillory i Ibrahim Durmo imali su po 15 poena u pobjedničkim redovima, a Nenad Delić dodao je devet poena, šest skokova i tri asistencije.

Inter je predvodio Lee Skinner koji je susret zaključio s 15 poena i devet skokova. Richard Körner dodao je 14 poena.

U borbi za trofej Prievidza će igrati protiv Lučeneca koji je u drugom polufinalnom susretu bio bolji od Levica sa 63:60.

Kup Slovačke:
Prievidza - Inter Bratislava 77:61
Lučenec - Levice 63:60

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!