Košarka

Buddy Hield tijesno slavio u tricama, Gordon ostao "kratak" u zakucavanjima

Petar Jenjić • nedjelja, 16.02.2020.
Buddy Hield tijesno slavio u tricama, Gordon ostao "kratak" u zakucavanjima

Buddy Hield pobijedio je samo s poenom razlike u natjecanju u tricama ispred Devina Bookera. U natjecanju u zakucavanjima slavio je Derrick Jones Jr., iako je prema mnogim mišljenjima Aaron Gordon ostao zakinut u zadnjem zakucavanju...

U natjecanju u tricama pobijedio je Buddy Hield kojem je za pobjedu trebalo osam šuteva. Do pobjede je stigao sa samo jednim poenom prednosti ispred Devina Bookera koji je na natjecanje stigao umjesto ozlijeđenog Damiana Lillarda.

I Hield i Booker ubacili su po 27 poena u prvoj rundi, a s njima je u finale ušao i Davis Bertans koji je imao 26 poena. Nakon toga Booker je ubacio novih 26 poena i dao Hieldu veliki izazov.

Pogodio je četiri od pet lopti koje vrijede dva poena. Pogodio je prve tri, promašio četvrtu te mu je u konačnici ostala jedna za pobjedu. Uspio ju je pogoditi i sa samo poenom prednosti uzeti titulu najboljeg tricaša.

Jones Jr. slavio u zakucavanjima, Gordon ostao kratak

Igrač Miami Heata Derrick Jones Jr. pobjedio je u natjecanju u zakucavanjima na posljednjem subotnjem natjecanju All-Star vikenda. U finalu je bio bolji od Aarona Gordona, a prema mišljenjima mnogih s društvenih mreža, Gordon je trebao doći i do pobjede.

Oba košarkaša bila su sjajna te su dobijala maksimalne ocjene te da su obojica ponijela nagradu, ne bi bilo nimalo nezasluženo. Ipak, tako nije bilo.

U posljednjem zakucavanju Gordon je zakucao preko 226 centimetara visokog igrača Boston Celticsa Tacka Falla, no za to je dobio, prema nekim mišljenjima, premalih 47 bodova. Ukupno je ostao na 247 što mu nije bilo dovoljno za pobjedu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.02.2020. u 12:12
    gordon je trebao pobijediti ono zakucavanje iz kuta je nesto najbolje sta sam vidio suci su zaspali ili su glupi u tricama mislio sam da ce booker pobijedii
    Obrisan korisnik