Košarka

Bam Adebayo odnio pobjedu u Skills Challengu

Petar Jenjić • nedjelja, 16.02.2020.
Bam Adebayo odnio pobjedu u Skills Challengu

Igrač Miami Heata Bam Adebayo stigao je do pobjede u Skills Challengu, prvom natjecanju na sinoćnjem All-Staru. U finalu je svladao Litavca Domantasa Sabonisa...

Prvo natjecanje subotnjeg dijela programa All-Stara bio je Skills Challenge u kojem su se natjecalo osam igrača, a pobjedu je odnio Bam Adebayo. U finalnom meču svladao je igrača Indiana Pacersa, Domantasa Sabonisa

Tako je postao prvi igrač Miami Heata od Dwaynea Wadea koji je osvojio ovu titulu. Iako je u cijeloj sezoni pogodio samo jednu tricu iz 11 pokušaja, to ga ovdje nije spriječilo da dođe do pobjede.

U prvoj rundi izbacio je nekadašnjeg pobjednika Spencera Dinwiddieja, nakon čega je uslijedila pobjeda protiv Pascala Siakama. Protiv Dinwiddieja je ubacio tricu isprve, protiv Siakama iz druge, a protiv Sabonisa u finalu iz treće.

Inače se Skills Challenge sastoji od driblinga, preciznih "dodavanja", polaganja i u konačnici šutiranja trice.oš su se natjecali: Patrick Beverley, Shai Golgeous-Alexander, Khris Middleton i Jayson Tatum.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!