Tenis

Kreće prodaja ulaznica za Davis Cup dvoboj između Hrvatske i Indije: 'Podrška s tribina naš je adut'

Sportnet, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 17.02.2020.
Kreće prodaja ulaznica za Davis Cup dvoboj između Hrvatske i Indije: 'Podrška s tribina naš je adut'

Hrvatska Davis Cup reprezentacija s Indijom će se boriti za odlazak na završnicu u Madrid. Pobjednik ovog dvoboja plasirat će se među 18 reprezentacija koje će se boriti za titulu najbolje...

Brojni ljubitelji tenisa s nestrpljenjem očekuju povratak hrvatske Davis Cup reprezentacije na zagrebački teren. Od danas su u prodaji ulaznice za susret Hrvatska – Indija koji se u Domu sportova igra 6. i 7. ožujka. Rijetka je ovo prilika da publika pozdravi i navija za hrvatske reprezentativce na domaćem terenu koji će po prvi puta igrati pod vodstvom novog izbornika Vedrana Martića. Pobjednik ovog susreta izborit će odlazak u Madrid u kojem će i ove godine na finalu nastupiti 18 reprezentacija.

Pripreme za teniski spektakl koji se ne propušta su u punom jeku. Dom sportova će zablistati u novom ruhu i na najbolji će nas način predstaviti teniskom svijetu. Od danas se u sustavu Ulaznice.hr mogu kupiti komplet karte po cijeni od 70 kuna za prvu te 50 kuna za drugu kategoriju. Cijena ulaznica za jedan dan je 40 kuna prvu te 30 kuna za drugu kategoriju. Početak prvog meča i u petak i u subotu je u 15 sati.

"Pozivamo sve ljubitelje tenisa koji su u prilici doći u Zagreb u dane kad se igra Davis Cup susret da ne propuste priliku pogledati i navijati za naše reprezentativce. Podrška s tribina naš je adut i vjerujem da ćemo svi zajedno napraviti atmosferu koja će nositi naše dečke, ali i biti vrijedna divljenja za naše goste", izjavila je Nikolina Babić, predsjednica Hrvatskog teniskog saveza.

Ususret Davis Cup susretu Hrvatska – Indija u subotu 29. veljače bit će održan i Kids' Day na kojem će navijači imati prilike osvojiti ulaznice za susret koji se ne propušta.

FOTO: HTS/Mario Ćužić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!