Nogomet

Gabriel Debeljuh ne prestaje zabijati, u remiju protiv Astre nastavio niz, Crepulji 90 minuta

Matej Kačan • ponedjeljak, 17.02.2020.
Gabriel Debeljuh ne prestaje zabijati, u remiju protiv Astre nastavio niz, Crepulji 90 minuta
Foto: Duje Bonačić

U susretu 25. kola rumunjske Lige 1 Hermannstadt je kod kuće odigrao 2:2 protiv Astre. Vodeći pogodak za domaćina je postigao hrvatski napadač Gabriel Debeljuh...

Gabriel Debeljuh pronašao je odličnu formu u rumunjskom Hermannstadtu. Hrvatski napadač je zabio u trećoj utakmici u nizu, u ta tri susreta zabio je četiri pogotka te je došao do sedmog gola ove sezone.

Nesreća u sreći jest da njegova momčad u ta tri susreta ne može do pobjede. Nakon što je Debeljuh s dva pogotka praktički sam donio bod Hermannstadtu protiv Sepsija te je zabio u porazu od Botosanija, u ponedjeljak je hrvatski napadač postigao prvi gol za svoju ekipu u remiju protiv Astre.

Zabio je Debeljuh u 48. minuti za 1:0, ali je napadač Astre Gheorghe s dva pogotka preokrenuo susret te je izgledalo kao da će Hermannstadt opet ostati bez bodova. No bod je domaćinu ipak donio Balan u 88. minuti.

S obzirom na stanje na tablici Hermannstadt može biti zadovoljan i bodom jer je kao deseta ekipa došao do 25. boda protiv pete momčadi na ljestvici koja sad ima 41. 23-godišnji napadač je odigrao svih 90 minuta u pobjedi, dok je na drugoj strani punu minutažu imao bivši igrač Slaven Belupa Ljuban Crepulja.

Rumunjska Liga 1, 25. kolo:
Hermannstadt - Astra 2:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!