Nogomet

Simeone: 'Ova Liverpoolova momčad ući će u povijest'

Marjan Kreševac • utorak, 18.02.2020.
Simeone: 'Ova Liverpoolova momčad ući će u povijest'

Nakon zimske stanke vračaju nam se uzbuđenja koje donosi Liga prvaka. Na Wandi Metropolitano očekuje nas susret između Atletico Madrida i branitelja naslova Liverpoola...

Nakon razigravanja u grupnoj fazi ovosezonske Lige prvaka, pred vratima su nam prvi susreti osmine finala. Branitelj naslova Liverpool gostuje kod Atlético Madrida. Redsi su u nevjerojatnom nizu barem kada se gleda prvenstvo dok Atlético igra po sustavu toplo-hladno. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se trenutačna forma odraziti na europskoj sceni.

Svoj pogled na utakmicu dao je trener Atlética Diego Simeone i pri tome je imao samo birane riječi za protivnike: "Očekuje nas nastup protiv vrlo dobre momčadi sa sjajnim trenerom na čelu. Jürgen Klopp dugo je stvarao ovu momčad i bit će to zanimljiv ogled između dvije intenzivne i natjecateljske momčadi."

"Ova Liverpoolova momčad ući će u povijest. Divim joj se. Znam da će stadion biti pun i atmosfera će biti naelektrizirana. Naši igrači ne mogu dočekati da zaigraju. Nakon odlaska Philippea Coutinha izgledalo je kao da će se raspasti, ali prebrodili su to i postali još bolji što dovoljno govori o tome kakva su momčad."

Slična razmišljanja kao i njegov trener ima vratar Jan Oblak: "Liverpool je izgubio tek jednu utakmicu u posljednjih godinu dana i u sjajnoj je formi. Oni su favoriti, ali to ne znači da nećemo pokušati. Ako uspijemo sačuvati praznu mrežu bilo bi pozitivno. Želimo igrati što je moguće bolje i rezultat će uslijediti", rekao je Slovenac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!