Nogomet

Saul: 'Atmosfera me podsjetila na Vicente Calderon'

Jan Šneler • srijeda, 19.02.2020.
Saul: 'Atmosfera me podsjetila na Vicente Calderon'

Strijelac pobjedničkog pogotka, Atleticov Saul, oduševljeno je komentirao prvi susret osmine finala Lige prvaka protiv Liverpoola...

Sjajna atmosfera na stadionu Wanda Metropolitano i vrlo disciplinirana igra Atletica rezultat su pobjede protiv Liverpoola u prvom susretu osmine finala Lige prvaka. Jedini pogodak djelo je Saula iz četvrte minute, a veznjak Atletica otkrio je kako se osjeća nakon prvog sraza.

"Ovo je rezultat rada, neprestanog vjerovanja i upornosti. Iako nitko ne vjeruje u nas, mi se nastavljamo boriti te smo odradili sjajan posao. Liverpool ima vrlo brze igrače, Firmino ostavlja puno prostora za Manéa i Salaha te smo se morali držati zajedno da se obranimo", rekao je Saul za Movistar.

Trener Atletica Diego Simeone vrlo burno je pratio susret istovremeno tražeći još jaču podršku od navijača. Saul je u momčadi već osam godina i svakako može posvjedočiti o vatrenoj atmosferi, pogotovo kada se igra protiv prvaka Europe.

"Navijači su bili sjajni večeras, ali takvi su uvijek. Već kad smo stigli osjećao sam se nevjerojatno. Podsjetila me atmosfera na stare večeri na Vicente Calderonu. Drago mi je i da sam postigao pogodak. Kritike su stalno dolazile, a ja sam sretan što sam pomogao momčadi", zaključio je veznjak Atletica.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!