Nogomet

Witsel vrlo zadovoljan pobjedom: 'Odigrali smo skoro savršeno, Haaland ima još prostora za napredak'

Matej Kačan • srijeda, 19.02.2020.
Witsel vrlo zadovoljan pobjedom: 'Odigrali smo skoro savršeno, Haaland ima još prostora za napredak'

Nakon prve utakmice osmine finala Lige prvaka između Borussije Dortmund i PSG-a svoje je viđenje susreta dao i veznjak domaćina, Belgijac Axel Witsel. Dortmund je pobijedio s 2:1, a Witsel je bio vrlo zadovoljan...

Reakcije i izjave nakon pobjede Borussije Dortmund ne prestaju stizati, a vidno je zadovoljan nakon utakmice bio i Axel Witsel koji je kao zadnji vezni imao ključnu ulogu u opstrukciji gostujućih napada.

"Odigrali smo gotovo savršenu utakmicu, sjajno smo i jako dobro organizirano igrali. Šteta jedino zbog pogotka koji smo primili. Bez lopte smo bili vrlo agresivni te smo jako dobro čuvali Neymara i Mbappéa. Znali smo da im ne smijemo ostavljati prostor. Mislim da smo bili mnogo opasniji od njih tijekom cijelog susreta. Naravno da smo vrlo sretni s pobjedom, ali imamo i uzvrat.".

Zvijezda susreta je s dva pogotka bio Erling Haaland koji ne prestaje zabijati i oduševljavati otkad je stigao u Dortmund, a Witsel za svoju mladu zvijezdu i suigrača ima samo riječi hvale.

"On je pravi strijelac. Ima tek 19 godina i ogroman je talent, on je buduća zvijezda. Ima još mnogo prostora za napredak i nadam se da ćemo ga zadržati s nama što god je dulje moguće", zaključio je belgijski veznjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!