Nogomet

Simeone: 'Otkad sam ovdje, nikada nisam vidio takvu podršku'

Jan Šneler • srijeda, 19.02.2020.
Simeone: 'Otkad sam ovdje, nikada nisam vidio takvu podršku'

Igrači Atletica isticali su važnost publike, a i trener Diego Simeone ističe kako su navijači bili važan faktor za pobjedu protiv Liverpoola (1:0)...

Diego Simeone je pravi majstor zanata. Iako mu je dobar dio prvotimaca povrijeđen ili u procesu oporavka, argentinski stručnjak ne odustaje od svojih ideja i principa te je ponovno njegov sastav odigrao vrlo dobro i odnio pobjedu protiv Liverpoola.

"Liverpool je imao svojih prilika. Oni su jako opasna momčad i imaju pregršt odličnih igrača. Ipak, mi smo ih zaustavili. Ovo nije bila najbolja večer jer nismo osvojili nikakav trofej, ali je bila večer koju neću zaboraviti. Najbolja momčad svijeta je došla ovdje i mi smo je pobijedili", rekao je Simeone.

Strijelac pobjedničkog gola, Saul, nahvalio je publiku i istaknuo kako ga podsjeća na neka starija vremena na starom stadionu. S njim se slaže i Simeone koji ističe specifičnost publike.

"Osam godina sam ovdje, ali nikada nisam vidio takvu publiku i to tijekom cijele utakmice. Bilo je jako emotivno i hvala im na tome", dodao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!