Nogomet

Hateboer nakon dva pogotka: 'Bio sam jedini koji još nije zabio'

Matej Kačan • četvrtak, 20.02.2020.
Hateboer nakon dva pogotka: 'Bio sam jedini koji još nije zabio'

Izjavu nakon velike pobjede Atalante nad Valencijom na San Siru je dao i strijelac prvog pogotka te dvostruki strijelac, Nizozemac Hans Hateboer kojem su ovo bili prvi golovi sezone za Atalantu...

Nizozemski igrač u dresu Atalante Hans Hateboer proglašen je za igrača utakmice velike pobjede Atalante protiv Valencije. Postoje za to dva jako dobra razloga jer je Nizozemac dva puta tresao mrežu u 4:1 pobjedi.

Hateboeru su ovo bili prvi golovi u sezoni, a teško da je mogao odabrati bolji trenutak. Nizozemac je uz pogotke i inače odigrao jako dobru utakmicu na desnoj strani na oba kraja terena.

"Ja sam ostao jedini koji do sad nije zabio! Kad je Palomino zabio prošli tjedan, znao sam da sam ostao jedini koji još nije zatresao mrežu tako da mi je drago da sam to uspio upravo sad."

Iako je pobjeda na kraju vrlo uvjerljiva, Valencia je s nekoliko izlazaka prema naprijed pokazala kako je vrlo opasna u napadu. Ističe se pritisak nakon prvog pogotka te ofenziva koja je okončana pogotkom za 4:1.

"Bila je to vrlo teška utakmica. Svi smo vidjeli koliko je Valencia jaka u napadu, radili su dosta problema nama u obrani. Ipak, mi uvijek zabijamo pogotke i večeras smo zabili četiri, a mogli smo i više."

"Znamo da će biti vrlo teško na Mestalli. Tamo je sjajna atmosfera i ambijent te je teško igrati, ali mi nosimo prednost od 4:1", optimističan i entuzijastičan je pred uzvrat bio dvostruki strijelac koji za to svakako ima razloga.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!