Nogomet

Pašalić presretan nakon pobjede: 'Golman mi je čudesno skinuo, ali koga briga kad smo zabili četiri gola'

Matej Kačan • četvrtak, 20.02.2020.
Pašalić presretan nakon pobjede: 'Golman mi je čudesno skinuo, ali koga briga kad smo zabili četiri gola'

Jedan od boljih pojedinaca Atalante u sjajnoj 4:1 pobjedi protiv Valencije bio je i hrvatski veznjak Mario Pašalić koji je za 24 sata podijelio svoje dojmove nakon susreta...

Sjajnu utakmicu je u pobjedi Atalante odigrao i Mario Pašalić. Hrvatski je reprezentativni veznjak počeo u prvih 11 pobjednika te je promašio prvu veliku šansu na utakmici u osmoj minuti. No uz to je dosta sudjelovao u igri Atalante te je bio jedan od bolje cijenjenih igrača pobjedničke momčadi.

"Velika je ovo pobjeda, rezultat 4:1 je sjajan, ali ništa još nije gotovo. Prolaz će se rješavati u uzvratu na Mestalli. Oni će u prvih 15 minuta sigurno napasti i tražiti taj gol da nas iznenade, ali se nadam kako ćemo to spriječiti i obraniti ovaj rezultat u susretu", oprezan je bio Pašalić za 24 sata.

Pašalić je krenuo na dosta ofenzivno orijentiranoj poziciji te se činilo kako u napadu ima slobodnu rolu. Bio ga je pun teren, a pogotovo ga se moglo vidjeti u sredini kao "desetku" te na lijevoj strani terena. No, kako sam kaže, imao je važnu ulogu i u obrambenom dijelu igre.

"Dosta sam se potrošio jer sam imao posebne zadatke i zaduženja u obrani. Moram još vidjeti snimku šuta i vidjeti jesam li mogao bolje pucati, ali golman je obranio čudesno. No tko te pita za promašenu šansu kad zabiješ četiri pogotka", sretan je bio Pašalić koji je usprkos promašaju odigrao sjajnu utakmicu uz asistenciju i sudjelovanje u golovima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!