Nogomet

Lloris: 'Moramo biti spremni za borbu kao i prošle sezone, nadajmo se da ćemo ispisati novu priču'

Branimir Korać • četvrtak, 20.02.2020.
Lloris: 'Moramo biti spremni za borbu kao i prošle sezone, nadajmo se da ćemo ispisati novu priču'

Hugo Lloris ne gubi nadu iako je Tottenham bio lošiji i zasluženo je poražen usred Londona. Bolju igru iz završnice susreta vidi kao nadu...

Hugo Lloris bio je raspoložen i svojim dobrim nastupom spriječio je teži poraz Spursa. Teško je u takvom nastupu njegove momčadi pronaći puno dobrih stvari, ali Lloris ne gubi nadu.

"Želim ostati pozitivan, posebno nakon onog što smo odigrali u zadnjih 20 minuta. Pred nama je još druga utakmica i imamo šanse. Ovo definitivno nije najbolji rezultat koji smo mogli ostvariti", istaknuo je Lloris.

Tottenham se kasno probudio i tek je dvostruka izmjena i ulazak Lamele i Ndombelea donijelo Tottenhamu dobre stvari.

"Bili smo aktivniji s loptom i u zadnjih 20 minuta imali smo veći posjed u svojim nogama. Moramo čestitati Leipzigu koji je igrao vrlo visoko, imao je puno energije i njegovi igrači puno su pretrčali. Mi smo imali neke situacije u kojima smo trebali bolje reagirati."

Leipzig vidi kao vrlo kvalitetnu momčad, a Tottenham ima puno problema. To se osjetilo na travnjaku.

"Leipzig ima puno kvalitete i to su pokazali u ovom susretu. Zbog svega što nam se događalo posljednjih mjeseci, moramo ostati pozitivni i ne tražiti isprike. Moramo biti spremni za borbu kao i prošle sezone. Nadajmo se da ćemo ispisati novu priču."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!