Nogomet

Čerišev nakon pogotka za 4:1: 'Igrat ćemo kao lavovi, možemo preokrenuti'

Matej Kačan • četvrtak, 20.02.2020.
Čerišev nakon pogotka za 4:1: 'Igrat ćemo kao lavovi, možemo preokrenuti'

Razočaran porazom, ali i pun vjere u bolji uzvrat bio je Denis Čerišev. Rusko krilo u porazu Valencije ima najviše razloga za zadovoljstvo jer je postigao pogodak u gostima za 4:1...

Usprkos tome što je Valencia uvjerljivo izgubila u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka kod Atalante, Denis Čerišev ne gubi vjeru. Strijelac pogotka za 4:1 je siguran kako uz pravi pristup i fanatičnu igru Valencia može preokrenuti ovu nezavidnu situaciju.

"Kad budemo igrali kod kuće protiv njih, igrat ćemo kao lavovi. Moramo imati vjere i pouzdati se u sebe. Ići ćemo na pobjedu i preokret", kratak je i jasan bio čovjek koji će zbog gostujućeg pogotka možda biti i jedan od heroja ako Valencia ostvari veliki preokret i iznenađenje u uzvratu.

Kao i svi akteri susreta s gubitničke strane, i Čerišev je svjestan kako je Valencia previše toga dopuštala i ostavljala Atalanti u fazi obrane. Domaćin je jednostavno uzeo ponuđeno i uvjerljivo slavio.

"Ne smijemo protivnicima dopuštati toliko toga, toliko prilika. Na tome moramo raditi i to je dobra baza i osnova za nastavak rada i treninga. Mi smo dobra ekipa koja dobro trenira svaki dan, ali moramo imati više fokusa i koncentracije u nekim situacijama. Moramo ostati zajedno u ovoj situaciji", zaključio je ruski krilni igrač.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!