Nogomet

Celades optimističan pred uzvrat: 'Rezultat ne odgovara stanju na terenu, možemo preokrenuti'

Matej Kačan • četvrtak, 20.02.2020.
Celades optimističan pred uzvrat: 'Rezultat ne odgovara stanju na terenu, možemo preokrenuti'

Razočaran, ali i optimističan pred uzvrat bio je Albert Celades, trener Valencije koja je u osmini finala Lige prvaka pretrpjela težak 4:1 poraz od Atalante na San Siru...

Iako je Valencia na San Siru pretrpjela jako težak poraz od 4:1 od Atalante, trener Šišmiša Albert Celades nije nakon susreta bio spreman izvaditi bijelu zastavu i predati se prije nego što se odigra drugih 90 minuta ovog dvomeča.

"Naravno da mislim kako je moguće vratiti se. Idemo kući s nepovoljnim rezultatom, ali smo na Mestalli među našim ljudima i navijačima jaki i nećemo se predati. Mislim da rezultat ipak ne odgovara viđenom na terenu", optimističan je bio trener poražene ekipe.

Celades drži da viđeno na terenu ne odgovara stanju na semaforu. Valencia je zaslužila više i na tome se mogu graditi nade i optimizam pred uzvrat.

"Pokušat ćemo se pripremiti najbolje što možemo kako bi preokrenuli ovo. Najveća je razlika bila efikasnost u završnici. Komplicirano je pogoditi svaku šansu koju imaš, ali nije normalno da smo usprkos svim našim šansama i situacijama zabili tek jedan pogodak."

Nije samo napadačka igra Valencije bila problem. Sigurno se ne može pričati samo o napadu ako ekipa primi četiri pogotka uz još nekoliko dobrih šansi Atalante, a toga je svjestan u trener.

"To što nismo bili efikasni ne opravdava činjenicu da se na ovoj razini nogometa nikako ne smije dogoditi da primimo ovoliko pogodaka. Primamo previše i to moramo pod hitno popraviti. Lako se mogao dogoditi mnogo bogatiji semafor na obje strane. Premili smo stvarno puno golova", pomalo razočarano je analizu susreta zaključio Celades.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!