Košarka

Dragan Bender na desetodnevnom ugovoru u Golden State Warriorsima

Branimir Korać • četvrtak, 20.02.2020.
Dragan Bender na desetodnevnom ugovoru u Golden State Warriorsima
Foto: Pixsell

Dragan Bender pronašao je novi klub barem na onaj kratki desetodnevni probni ugovor. Priliku će dobiti u Golden State Warriorsima...

Posljednjih dana Golden State Warriorsi su se spominjali kao potencijalna sredina u kojoj bi se mogao okušati Dragan Bender, Warriorsi sa svojim problemima nemaju što previše za izgubiti u ovom slučaju, a tko zna, možda i pogode.

Bender je u teškom razdoblju, ostao je bez angažmana u Phoenix Sunsima da bi se ljetos odlučio prihvatiti ponudu Milwaukee Bucksa. Tamo je uistinu velika gužva i iako je bio dobar u predsezoni i solidno je koristio ono malo prilika koje je dobio u sezoni, ali Bucksi su ga ipak otpustili.

Razlog raskida je otvaranje prostora u rosteru za Marvina Williamsa, veterana od kojeg bi trebali imati više koristi u doigravanju.

Bender je ove sezone uglavnom nastupao u G-League u dresu Wisconsin Herda i imao niz vrlo kvalitetnih partija. Nije prošlo nezapaženo, a nekako zaboravljamo i da je riječ o još uvijek vrlo mladom igraču koji je prelako otpisan.

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!