Ostali sportovi

Tin Srbić i Ana Đerek zaštitna lica 12. izdanja Svjetskog kupa u Osijeku

Sportnet, Petar Jenjić • ponedjeljak, 24.02.2020.
Tin Srbić i Ana Đerek zaštitna lica 12. izdanja Svjetskog kupa u Osijeku

Oduševljenje viđenim i doživljenim u svibnju prošle godine na DOBRO World Cupu za mnoge traje još i danas. I dobro je što je tako jer 12. izdanje u Osijeku bliže je nego ikad...

Kraljem lipnja održat će se još jedno bolje, veće i atraktivnije izdanje službene etape FIG serije natjecanja u Hrvatskoj, a hrvatski reprezentativci i njihovi kolege iz Europe i svijeta ponovno će se boriti za odličja i ono još bitnije, ovacije publike u uvijek prepunoj dvorani "Gradski vrt" u Osijeku.

Prošlogodišnje izdanje dobilo je dvije „jedinice“ – domaći adut, Osječanin Robert Seligman i sjajna Splićanka Ana Đerek oduševili su suce svojim vrhunskim izvedbama vježbi na konju s hvataljkama i parteru i Hrvatskoj donijeli dva zlata kao savršen poklon za 11. izdanje natjecanja što je oduševljena publika itekako znala nagraditi.

"Publika je ovdje nevjerojatna, stvarno. Natjecanje na kojem jednom u životu ovako nešto osjetiš", prisjetila se Đerek svog zlata iz 2019.

Sljedeće izdanje Svjetskog kupa za većinu gimnastičara je i zadnje natjecanje prije Olimpijskih igara u Tokiju, a održat će se od 17. do 21. lipnja 2020. godine. Ponovno će u Osijeku okupiti olimpijske, svjetske i europske osvajače medalja.

Zaštitna lica ovogodišnjeg izdanja eventa u Osijeku su najbolji sportaš Hrvatske, Tin Srbić i sjajna Ana Đerek.

"Sretan sam da sam ponovno lice DOBRO World Cupa. Obožavam nastupati u Osijeku i pred domaćom publikom, a ove godine će to biti i zadnje natjecanje prije Olimpijskih igrara u Tokiju tako da ću sigurno dati sve od sebe da napravim najbolji rezultat, razveselim publiku i promoviram gimnastiku na najbolji mogući način", poručio je Srbić.

"Drago mi je što ponovo imam priliku promovirati gimnastiku i meni najdraži Svjetski kup. Veselim se nastupu, druženju i vrhunskoj organizaciji", rekla je ponajbolja hrvatska gimnastičarka Ana Đerek.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!