Nogomet

Casemiro nakon poraza: 'Igrali smo sjajno 75 minuta, možemo okrenuti'

Matej Kačan • četvrtak, 27.02.2020.
Casemiro nakon poraza: 'Igrali smo sjajno 75 minuta, možemo okrenuti'

Brazilski zadnji vezni Casemiro tražio je i isticao pozitivne stvari u Realovom porazu od Manchester Cityja na domaćem terenu...

Igrači Reala su parirali Cityju dobar dio susreta te su čak i vodili, ali se sve brzo raspalo. važnu ulogu u veznoj liniji kraljevskog kluba je odigrao i Casemiro koji je bio vrlo bitan u visokom presingu Reala iz kojeg su domaćini stvarali najviše šansi. Casemiro nije bio pesimističan usprkos porazu.

"Ovaj dvomeč i par nisu gotovi zbog ovog rezultata. Igrali smo spektakularnih 75 minuta protiv sjajne ekipe. No u tih zadnjih 15 minuta nismo odradili ništa od onog što bi trebali. Zato su se oni i vratili i poništili naše vodstvo."

Tih prvih 75 minuta i vodstvo Reala Casemiru daju nadu i samopouzdanje u pozitivan ishod u uzvratu koji će se igrati na Etihadu. Brazilski veznjak ne odustaje.

"Puno je posla pred nama, ali ako postoji momčad koja je sposobna okrenuti ovaj zaostatak u uzvratu, onda je to Real Madrid", ponovio je veznjak riječi stratega Cityja Pepa Guardiole.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!