Ostali sportovi

Filip Mihaljević u Beogradu popravio hrvatski dvoranski rekord u bacanju kugle

Mihaela Bradovski • četvrtak, 27.02.2020.
Filip Mihaljević u Beogradu popravio hrvatski dvoranski rekord u bacanju kugle
Foto: Pixsell

Filip Mihaljević je u fantastičnoj formi i to dokazuje iz natjecanja u natjecanje. Treći put ove godine popravljao je dvoranski rekord u bacanju kugle, a sada je izjednačio dvoranski i rekord na otvorenom...

Na dvoranskom mitingu u Beogradu Filip Mihaljević odnio je pobjedu i to s novim hrvatskim rekordom. Mihaljević je kuglu bacio na 21.84 i tako popravio rekord te izjednačio rekord i na otvorenom i u dvoranu gdje oba upravo on drži.

Mihaljević je uvjerljivo slavio ispred Mesuda Pezera koji je bacio kuglu na 21.06 te Asmira Kolašinca koji je završio natjecanje s najboljim hicem od 20.70.

Mihaljevićeva sjajna forma odlična je vijest u olimpijskoj godini, a nakon dvoranske sezone slijedi kraći odmor pa pripreme za sezonu na otvorenom.

Inače u Beogradu je nastupio još niz hrvatskih predstavnika, a istaknuli su se Ivana Lončarek drugoplasirana na 60 m prepone s 8.20, Zvonimir Ivašković, također drugi, na 60 m sa 6.84 te Marko Čeko koji je u skoku u dalj osvojio treće mjesto sa skokom od 7.78.

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!