Košarka

Gotova sezona za zvijezdu Netsa: Irving operirao rame

Matej Kačan • utorak, 03.03.2020.
Gotova sezona za zvijezdu Netsa: Irving operirao rame

Brooklyn Netsi su i službeno ostali bez svoje najveće zvijezde do kraja sezone. Kyrie Irving je u utorak operirao rame te ga neće biti na terenima do sljedeće natjecateljske sezone...

Tekuća NBA sezona svakako je postala apsolutno tranzicijska za Brooklyn Netse. Za osmu mjestu istočne konferencije ove sezone više neće igrati Kyrie Irving. Najveća zvijezda Netsa je u utorak imala artroskopski zahvat na svom desnom ramenu, a oporavak će sigurno trajati do ljeta.

Tako je zvjezdani duo Irvinga i Kevina Duranta koji se ovo ljeto priključio Netsima u cijelom svom sastavu završio pokraj parketa. Durant je van stroja još od finala 2019. u kojem mu je stradala Ahilova tetiva pa se povratak obojice očekuje početkom sezone 2020/21.

Irving cijele sezone ima problema s ozljedama pa je do All-Star pauze upisao tek 20 nastupa u kojima je bilježio 27.4 poena, 6.4 asistencija i 5.2 skokova u prosjeku. Netsi nastavljaju svoju borbu za mjesto u doigravanju, a trenutno su na omjeru 26.33 i osmom mjestu s četiri pobjede više od Washington Wizardsa na devetom mjestu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!