Tenis

Pavić: 'Pružili smo sve od sebe, borili se i žalimo za tih 4:2 u trećem setu'

Branimir Korać • subota, 07.03.2020.
Pavić: 'Pružili smo sve od sebe, borili se i žalimo za tih 4:2 u trećem setu'
Foto: Pixsell

Hrvatska nije uspjela u tri susreta riješiti pitanje prolaza na završnicu Davis Cupa u Madridu, Indija je u konkurenciji parova uspjela smanjiti zahvaljujući pobjedi Leandera Paesa i Rohana Bopanne protiv Mate Pavića i Franka Škugora...

Rohan Bopanna i Leander Paes upisali su pobjedu protiv Mate Pavića i Franka Škugora. Pavić nije skrivao razočaranje na pressici nakon susreta.

"Ne znam što reći, ovakav poraz teško ti padne, a opet dali smo sve od sebe, borili smo se, vratili iz izgubljenog meča, a onda opet imali tih 4:2 u trećem setu. Oni su tu odigrali dobra dva gema, napravili dva breaka i možda je neko iskustvo s njihove strane prevagnulo", kaže Pavić.

Pavić najviše žali za tim trećim setom gdje su imali kontrolu.

"Tu smo kontrolirali meč, imali smo sve u svojim rukama, ali oni su odigrali par dobrih reterna. Nismo mi puno toga lošeg odigrali u tim gemovima, ali žalimo za breakom, naravno."

Indijci nisu iznenadili Pavića.

"Nisu me ničim u igri iznenadili, ponavljao sam nekoliko puta da će biti nezgodan i težak meč kakav je i bio. Oni su odigrali u nekim trenucima iznenađujuće dobro za neke svoje trenutne standarde, pogotovo Paes. Ali to smo i očekivali, nismo očekivali lagan meč."

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!