Košarka

Bojan Bogdanović briljirao u pobjedi u Detroitu, peto uzastopno slavlje Jazzera

Branimir Korać • nedjelja, 08.03.2020.
Bojan Bogdanović briljirao u pobjedi u Detroitu, peto uzastopno slavlje Jazzera

Utah Jazz stigao je do nove pobjede, ovaj put slavio je u Detroitu. Prvo ime Jazzera u ovom dvoboju bio je Bojan Bogdanović...

Nema krize, samo lošija večer, poručio je Bojan Bogdanović nakon susreta protiv Detroit Pistonsi. Pistonsi su bili u visokom zaostatku, ali uspjeli su se vratiti u utakmicu i zakomplicirati susret. Međutim Jazzeri su potvrdili kvalitetu i nisu dopustili preokret i dramu u posljednjim sekundama.

Bojan je podjednako kvalitetno odradio oba poluvremena nakon što je večer ranije bio neraspoložen protiv Boston Celticsa. Ovdje je poveo Jazzere u pobjedu i tamo ih je i odveo s 32 poena (za dva 9/12, za tri 3/6, slobodna 5/5), pet skokova i dvije asistencije.

Jazzeri su odigrali jako dobro prvo i nešto lošije drugo poluvrijeme, međutim u drugom zaslužuju pohvalu za reakciju nakon što se Detroit vratio u utakmicu. Jazzeri tu nisu potonuli već su se vratili u prednost i do kraja susreta iskontrolirali rezultat.

U četvrtoj četvrtini Pistonsi su izjednačili na 79:79 odmah na početku i to je bio trenutak kada se činilo da bi domaćin mogao okrenuti susret, ali uslijedila je serija Jazzera 18:2 koja je u biti u potpunosti riješila pitanje pobjednika.

Jazzeri su tako stigli do pete pobjede u nizu te sada zaostaju samo jednu pobjedu za Denver Nuggetsima u borbi za prvo mjesto u diviziji dok su u konferenciji na četvrtom mjestu.

Osim Bogdanovića istaknuli su se Donovan Mitchell s 25 poena i pet skokova te Rudy Gobert s deset poena i 12 skokova.

Kod Pistonsa Chris Wood ubacio je 30 poena uz 11 skokova, a po 14 poena dodali su Langston Galloway i Jordan McRae.

NBA:
Detroit Pistons - Utah Jazz 105:111

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!