Nogomet

PSG će dočekati Borussiju bez gledatelja, isto prijeti i Barceloni

Jan Šneler • ponedjeljak, 09.03.2020.
PSG će dočekati Borussiju bez gledatelja, isto prijeti i Barceloni

Nakon što je odlučeno da će Valencia i Atalanta igrati uzvrat Lige prvaka bez gledatelja, sve su veće naznake da bi još dvije utakmice Lige prvaka mogle proći pred praznim tribinama...

Problemi zbog epidemije koronavirusa sve su veći pa tako svjedočimo i poteškoćama u nogometnom svijetu. U Italiji su već na snazi privremene mjere, a lokalne vlasti u Španjolskoj i Francuskoj odlučile su se na dodatne korake.

Susret Valencije i Atalante u uzvratu osmine finala Lige prvaka odigrat će se pred praznim tribinama nakon konačne odluke regionalnog ministarstva zdravstva. Slično bi se moglo dogoditi i Barceloni.

Naime, kako ističe katalonski L'Esportiu, vlasti već pripremaju zabranu prisustvovanja velikim skupovima i planiraju zabraniti dolazak navijača na Camp Nou. Premda treba pričekati još konačnu odluku, ovakav razvoj situacije nije iznenađujuć kada se zna da u Španjolskoj broj zaraženih sve više raste dok je u Italiji situacija potpuno van kontrole.

U Francuskoj su se također odlučili za odgovorni potez. Prema objavi pariške policije, dvoboj PSG-a i Borussije Dortmund odigrat će se bez gledatelja. Prema trenutačnim informacijama, nema naznake da bi neka ograničenja mogla biti stavljane na ostale susrete.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!