Nogomet

Kutak za kladioničare: Hitovi Lige prvaka igraju uzvrate, Sociedad ide po slavlje u gostima

Matej Kačan • utorak, 10.03.2020.
Kutak za kladioničare: Hitovi Lige prvaka igraju uzvrate, Sociedad ide po slavlje u gostima

Utorak već poslovično obilježava Liga prvaka pa su dva od tri para odabrana iz elitnog europskog nogometnog natjecanja. Treći nam dolazi iz španjolske La Lige...

RB Leipzig - Tottenham

U uzvratu u Leipzigu će igrati istoimeni domaćin te Tottenham kojeg je Leipzig iznenadio u Londonu usput oduševivši nogometnu Europu. Jose Mourinho u uzvratu nema što čekati. Momčad je u lošoj formi i dobra mjesta u Premier ligi bježe, a ispalo se i iz FA Kupa. Liga prvaka je posljednja šansa za spasiti sezonu i Mourinho mora otvoreno po gol. To će tranzicijska ekipa poput Leipziga jedna dočekati pa bi mogli vidjeti još jednu dramu i vatromet, ali ovaj put uz bolje egzekucije.

Prognoza: Obje momčadi daju gol

Koeficijenti (Supersport): Oba daju gol DA @1.75, NE @1.95

Valencia - Atalanta

Slična situacija će biti i u Valenciji pred reduciranom publikom. Atalanta je uraganskom partijom svladala Španjolce 4:1, ali je po prikazanom i Valencia mogla dati barem još pogodak ili dva i tako imati dobru šansu za prolaz u uzvratu. Ovako će domaćin morati napasti i ići po željenih 3:0, a Gian Paolo Gasperini i njegova momčad su već više puta pokazali da se braniti ne znaju i ne planiraju. Očekujemo zato sličan susret kao na San Siru.

Prognoza: Obje momčadi daju gol, pada tri ili više golova

Koeficijenti (Supersport): Oba daju gol i 3+ DA @1.70, NE @1.90

Eibar - Real Sociedad

U posljednjem susretu 27. kola La Lige će Eibar ugostiti Real iz Sociedada. Sociedad je jedno od ugodnijih iznenađenja lige te trenutno leži na šestom mjestu s 43 boda, a uz pobjedu u ovom susretu bi se popeo na iznad Atletico Madrida 46 i diobu četvrtog mjesta s Getafeom. Gostovanje kod 16. Eibara koji u posljednje četiri utakmice ima tri poraza je predobra prilika i to Baski ne bi smjeli propustiti.

Prognoza: Pobjeda Sociedada

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Eibara @3.60, remi @3.50, pobjeda Sociedada @2.30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ZEEBANCIA10.03.2020. u 17:01
    Dvije male opaske: 1 - Eibar - Real Sociedad nije "posljednji susret 27.kola" već zaostala utakmica 24.kola koja se trebala igrati 16.02.., ali je odgođena... 2 - "...Baski ne bi smjeli propustiti" - iz teksta se vidi da pisac članka misli na goste, ali Baski su i domaćini, a ne samo gosti. Eibar... [više na forumu]
    ZEEBANCIA