Nogomet

Igrači PSG-a: 'Bilo je ovo nešto neviđeno, navijači su dio ove ekipe'

Matej Kačan • četvrtak, 12.03.2020.
Igrači PSG-a: 'Bilo je ovo nešto neviđeno, navijači su dio ove ekipe'

Marquinhos i Juan Bernat su u izjavama nakon pobjede PSG-a nad Borussijom iz Dortmunda isticali svoje zadovoljstvo i oduševljenje pobjedom, ali i navijačima...

Igrači PSG-a su očekivano bili oduševljeni nakon pobjede i prolaska u četvrtfinale Lige prvaka, ali su posebno istaknuli nevjerojatnu potporu navijača koje nije pokolebala ni zabrana ulaska na stadion zbog koronavirusa. Teško je o cijeloj atmosferi riječi nalazio Marquinhos.

"Savršeno je. Cijela atmosfera prije utakmice, pravo razmišljanje na terenu. Ostali smo jaki, zabili smo gol. Moramo održati ovaj mentalitet i vrijednosti, imali smo karakter da svladamo sve prepreke. Navijače smo čuli i vidjeli prije susreta, ovo je nešto neviđeno. Nikad ovo nisam vidio, u teškoćama vidimo te vrijednosti i njihovu strast za nogometom. Zato i igramo, za našu strast, ljubav, obitelji, ali i za njih", kazao je brazilski branič.

Vrlo zadovoljan pobjedom bio je i Juan Bernat koji je sretno i spretno postigao drugi gol PSG-a u velikoj pobjedi.

"Sjajna je ovo večer. Dobro smo ušli u susret i dobro smo se držali. Nažalost, publika nije bila na stadionu, ali smo slavili s njima. Doček koji smo dobili nam je dao mnogo motivacije i snage. Morali so podijeliti ovu pobjedu s njima, postoji jaka veza s navijačima. Oni su neraskidiv dio ove ekipe, nastavit će se tako, a mi ćemo pokušati doći što je dalje moguće", kazao je jedan od heroja ekipe.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!